UVJETI I ODREDBE

Kovačko Trgovački Obrt Svetinović

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom Prodavatelja, internet trgovine KTO Svetinovic, adrese www.proizvodnja-peka.com (u daljnjem tekstu proizvodnja-peka.com shop), KTO Svetinovic Plano 59 (u daljnjem tekstu KTO Svetinovic).

Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca.

Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda putem internet trgovine djurin-dis shop.

Sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka, Kriterij d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke, koji su nužni za ispunjavanje obveza.

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti  proizvod kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:  pouzećem

Narudžba se smatra zaprimljenom: kad kupac prihvati ponudu  proizvodnja-peka.com shop-a.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, KTO Svetinovic će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, KTO Svetinovic će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.Naručeni proizvod, ovisno o tome je li dostupan na skladištu, KTO Svetinovic isporučuje u najkraćemu mogućem roku.

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 44. Zakona o zaštiti potrošača. Ako je dostava iz bilo kojeg razloga izvršena prije zaprimanja obavijesti o raskidu ugovora, Kupac može raskinuti ugovor, uz plaćanje usluge pakiranja i dostave, navedene na samom računu iste.Odmah po zaprimanju obavijesti o raskidu ugovora, KTO Svetinovic će Kupca e-poštom obavijestiti da je dostava već izvršena i da je obvezan podmiriti usluge pakiranja i dostave, navedene na samom računu iste.U slučaju kada je ugovor raskinut nakon izvršene dostave proizvoda, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu.Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada KTO Svetinovic preda proizvod dostavnoj službi.

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske , prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe DPD, ili po dogovoru.U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drukčije naznačeno (naznaka – dostava besplatna). KTO Svetinovic se obvezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora.Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati KTO Svetinovic jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-poštom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi skladišta KTO Svetinovic uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.

Kada KTO Svetinovic putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu odnosno Primatelju, Kupac odnosno Primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

KTO Svetinovic ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe, ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda. KTO Svetinovic ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju ako tehničke mogućnosti opreme Kupca odnosno Primatelja nisu dovoljne za ispravno korištenje proizvodom, kao i ako osobna svojstva Kupca odnosno Primatelja nisu dovoljna za upotrebu proizvoda.U slučaju nedostataka na proizvodu Kupac može raskinuti ugovor samo ako je prethodno dao Prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora.

Korištenjem usluga internet trgovine proizvodnja-peka shop prihvaćate ove Uvjete prodaje. Ako niste suglasni s Uvjetima, nemojte koristiti ove stranice niti putem njih naručivati proizvode.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVRNOSTI!

Internet stranica KTO Svetinovic i on-line trgovina vlasništvo su trgovačkog društva KTO Svetinovic , Plano

Sadržaj Internet stranice isključivo predstavlja informacije o proizvodima iz prodajnog asortimana on-line trgovine, izrijekom isključujući promicanje bilo kakvog oblika zlouporabe istih proizvoda.

Trgovačko društvo „KTO Svetinovic, Plano, isključuje osobnu materijalnu i kaznenu odgovornost za slučaj eventualne zlouporabe bilo kojeg od proizvoda iz ponude, korištenjem suprotno namjeni propisanoj na deklaraciji proizvoda.

Osobama mlađima od 18 godina zabranjuje se pristup i kupovina na ovoj stranici.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.

Kovačko trgovacki obrt Svetinovic
vl.Josip Svetinovic
Plano 59 Trogir

Brojevi telefona:
Tel: 021 896 284
Mob: 098 934 35 10

Email:
infosvetinovic@gmail.com

Radno vrijeme:
Pon – Pet 8-16
Sub 8-14

Podaci o tvrtki:
IBAN OTP Banka:HR 5824070001100604077
BIC:OTPVHR2X
OIB:16069332684